Catering

Bel voor meer informatie : 
tel.0229-211333 

Of stuur een email: eetsmakelijk@snackhuisdepoort.nl

NHD foto sluiting

Wij verzorgen ook warme hapjes, broodjes en zoals op de foto luxe koude hapjes.

U kunt ook voor catering bij ons terecht! Wij bezorgen bij uw bedrijf of instelling diverse belegde warme en koude broodjes, soepen, warme en koude snacks voor bij de borrel, diverse buffetten en salades. Verder kunnen we ook uw evenement op locatie verzorgen, zoals huwelijksfeest, overlijdens samenzijn etc.

Lunchen via Snackhuis DE POORT

Wij kunnen lunches verzorgen voor uw bedrijf, vereniging of instantie.

Deze lunch kan o.a. bestaan uit diverse soorten belegde bruine en witte broodjes welke wij o.a. kunnen beleggen met: ham, kaas, oude kaas, fricandeau, rosbief tartaar en filet-americaïn.
U kunt nog een krentenbol of een rundvleessalade aan de lunch toevoegen. Eventueel kunnen wij op bestelling de broodjes ook luxe beleggen met paté, zalm, garnalen, brie of roomkaas. Hier gelden andere prijzen, dan welke op onze menukaart vermeldt staan!

Bij de lunch kunnen wij ook diverse soorten soep serveren, eventueel aangevuld met witte en/of bruine stokbroden en onze huisgemaakte kruidenboter.

LUXE KOUDE HAPJES
Wij verzorgen voor elke gelegenheid luxe koude hapjes.
In het assortiment o.a. paté, roomkaas, filet americain, carpaccio, zalm, garnalen, brie,
paling, serano ham, kipkerry salade etc.
Eventueel kunnen de hapjes aangevuld worden met gevulde eieren.

WARME HAPJES
Verder verzorgen wij voor u desgewenst eveneens warme hapjes. Deze bezorgen wij eventueel ook bij u thuis, op uw bedrijf of andere gelegenheid. Wij hebben 10 verschillende soorten warme hapjes. 

SATEBUFFET
Voor uw, feestelijkheden als verjaardag, jubileum of receptie kunnen wij u een satébuffet serveren. De stokjes saté en de pindasaus worden geserveerd in een zogenaamde “chaffing-dish”.

Dit is een apparaat waarin de saté warm blijft en voor enige tijd prima geserveerd kan worden.
Dit wordt aangevuld met stokbrood en kruidenboter.

Snackhuis DE POORT verzorgt voor U ook saladeschotels

DIVERSE SALADESCHOTELS
De hoeveelheid salade is 240 gram per persoon. Verder wordt de salade dan ook nog gegarneerd met diverse verse producten: Voor de salade gebruiken wij o.a. fricandeau, ham en asperges, kipfilet, paté en gesneden grillworstjes. De salade wordt af gegarneerd met diverse soorten fruit (afhankelijk van het seizoen)

De hoeveelheid salade is 2.20 gram per persoon. Daarnaast wordt de salade gegarneerd met diverse soorten verse vis: haring, kibbeling, garnalen, paling en zalm. De salade wordt veder gegarneerd met diverse soorten fruit en andere producten.

Tevens hebben wij een salade voor U bereid van vers fruit en van eigen recept. De salade is 250 gram per persoon. In de salade worden onder andere de volgende producten verwerkt: meloen, ananas, druiven, aardbeien, kiwi en andere soorten verse fruit welke op het moment van bestellen verkrijgbaar zijn. De salade wordt af gegarneerd met crème-freche en kokos.

U kunt een saladebestelformulier downloaden in pdf HIER 2023

 

Bel voor meer informatie : 
tel.0229-211333 

Of stuur een email: eetsmakelijk@snackhuisdepoort.nl

Scroll naar boven