We gaan sluiten

Bel voor meer informatie :
 tel.0229-211333 

Of stuur een email: eetsmakelijk@snackhuisdepoort.nl

Dankzij uw steun en trouw is Snackhuis de Poort al ruim 30 jaar een begrip in ons mooie Hoorn.

NH Nieuws: interview

Directe link naar NH nieuws : HIER

Beste gasten,

Dankzij uw steun en trouw is Snackhuis de Poort al ruim 30 jaar een begrip in ons mooie Hoorn. U heeft ervoor gezorgd dat wij u al zo lang de lekkerste gerechten aanbieden, waardoor er ontelbaar veel producten over de toonbank zijn gevlogen.Van kroketten en frikandellen tot broodjes gezond, een uitsmijter of het beroemde Broodje Panne; door de jaren heen hebben wij altijd vol liefde en passie uw bestelling bereid.

Dat zullen we in het laatste jaar zeker ook doen.

Helaas komt er aan al het moois een eind.

2023 zal het laatste jaar zijn in het bestaan van Snackhuis De Poort. Wij willen iedereen bedanken voor de hulp, de steun, de trouw,de complimenten, de gezelligheid, de lach, maar soms ook de traan. Zonder dat alles hadden wij het nooit zo lang vol gehouden. Ook willen wij de tientallen collega’s bedanken die De Poort hebben gemaakt tot wat het nu is. Van Gijs-Jan, Judith en Stijnnaar Wouter, Bas en Cindy tot aan Luuk-Jan, Tamar, Wutru en Jozef. Het plezier wat jullie allemaal hebben uitgestraald of datnog steeds doen, brengt een enorm trots en dankbaar gevoel bij ons naar boven.

Wij gaan genieten van de laatste maanden die voor ons liggen en wij hopen dat Ruud, Astrid, Theo, Mirjam, Noah, Anita, Mike, Yvonne, Simonen al die andere lieve mensen dat samen met ons zullen doen.

Met groeten, René en Paola

De Poort

We tellen af naar
10-12-2023

Bel voor meer informatie : 
tel.0229-211333 

Of stuur een email: eetsmakelijk@snackhuisdepoort.nl

Scroll naar boven